Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Χτές Γιωργάκη, με έκανες να κλάψω από συγκίνηση. Είχες τόσο ωραίο λόγο και τόσα ορθά επιχειρήματα, που τι να σου πω, με πήραν τα δάκρια.

Να σου πω περισσότερο ανατρίχιασα, όταν μας παρουσίασες ένα ένα τα έργα που έκανες στην Ελλάδα. Τι λε ρε Γιωργάκη, εσύ είσαι σπουδαίος ηγέτης. Θα προτείνω να σου στήσουμε ανδριάντα. Ε!!! πως να το κάνουμε δεν βγάζουμε κάθε μέρα τέτοιους ήρωες, να μην σου δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας;


Όσο για εσάς συνέλληνες μου, μην ξανακούσω κιχ να κάνετε και να μην εκφράσετε κανένα  παράπονο. Τι στο καλό τόσο αχάριστοι έχετε γίνει πια; Τα προβλήματα όλα έχουν λυθεί δεν ακούσατε χτες; Η διαφθορά στα νοσοκομεία τέλος πια. Τώρα θα πηγαίνουμε εκεί και οι γιατροί θα μας ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες χαμογελόντας. Τέρμα οι λίστες αναμονής. Τα εθισμένα παιδιά και οι γονείς δεν θα ξαναταλαιπωρηθουν ποτέ πια. Με την μία θα μπαίνουν μέσα για απεξάρτηση, πάει το λύσαμε και αυτό. Η ανεργία τέλος αφού θα πάρουμε τα δάνεια όλα καλά. Η οικονομία αααα!!!!! στα φόρτε της. Του το είπε η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα. Πάψτε να ανησυχείτε πια κακόβουλα  πλάσματα και ξενοιάστε. Έχει αναλάβει την σωτηρία της χώρας μας το Γιωργάκη.


Γιωργάκη μου εγώ έχω ξενοιάσει πια από χτες που σε άκουσα. Και τώρα θα ξαμολυθώ να μαζέψω χρήματα για να σου κάνω τον ανδριάντα σου. Έτσι για να μείνεις στην ιστορία και να σε θυμάται και η καινούρια γενιά. Φιλάκιαααααα.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: