Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

11/11/11 ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ

Σήμερα είναι μια ημερομηνία η οποία εμφανίζεται μια φορά κάθε αιώνα. Ε  και; Μήπως και η οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία δεν ειναι μοναδική; Ο συνδυασμός των 11 (η χρονολογία ειναι 2011 και οχι 11) σημαινει τίποτα το ιδιαίτερο; Είναι λόγος αυτός  για τόσα σενάρια που ακούμε; Πέρισυ δεν εμφανίστηκε ο συνδυασμός 10/10/10; Τι έλεγαν το 2000 οι διάφοροι δεισιδαίμονες για την συντέλεια του κόσμου;

Η φαντασία πολλών οργιάζει, κάθε φορά που έχουμε ένα ασυνήθιστο γεγονός. Πολλοί μάλιστα επωφελούνται και βρίσκουν ευκολόπιστους, για να τους εκμεταλλευτούν. Ο μυστικισμός σήμερα έχει την τιμητική του. Οι "σπουδαίοι" και "περίφημοι"  μυστικιστές,  τρίβουν τα χέρια τους και προσπαθούν να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα φαινόμενα. Σάμπως και αυτοί ξέρουν.

Μερικοί λένε ότι έχουν σπουδάσει τον μυστικισμό. Εγώ λέω κουραφέξαλα!  Η μεταφυσική δεν σπουδάζεται. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι προικισμένοι από άγνωστες ικανότητες που πηγάζουν από μέσα τους. Αυτή την περίπτωση θα την δεχτώ. Ότι δηλαδή μπορούν να αισθανθούν, να ακούσουν ή να δουν κάτι  αφύσικο. Τα μέντιουμ, τους μάγους και τους τσαρλατάνους, που παίζουν με τον πόνο του κοσμάκη αυτούς δεν τους δέχομαι. Κανείς δεν μπορεί να καθορίσει την μοίρα κανενός, είμαι κατηγορηματική σε αυτό.
  
Σήμερα σε όλο τον κόσμο επικρατεί η άποψη, σύμφωνα πάντα με τους μυστικιστές, ότι η ημερομηνία αυτή έχει κάτι το μαγικό και συμβολικό. Ακόμα πολλοί πάνε σε ένα τόπο συνάντησης και περιμένουν να γίνει κάτι το εξαιρετικό. Τους διαφεύγει όμως μια μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν έχουν όλοι το ίδιο ημερολόγιο άρα την ίδια ημερομηνία. Για παράδειγμα οι Μουσουλμάνοι έχουν άλλη ημερομηνία ή οι παλαιοημερολογίτες  επίσης. Όταν έχω να κάνω με δεισιδαιμονίες και προβλέψεις τέτοιου τύπου συχνά αναρωτιέμαι. Πως μπορεί οι άνθρωποι να πιστεύουν και να γίνονται έρμαια στα χέρια μερικών επιτήδειων;
 
Εγώ σήμερα θα περιμένω να δω τι θα αλλάξει. Μήπως το ότι άλλαξε το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας φταίει η εντεκάτη; Οι αριθμοί αυτοί γράφονται με τα αριθμητικά σύμβολα του δεκαδικού συστήματος με τους κανόνες που συμφωνήσαμε εμείς οι άνθρωποι για αυτό το τυπικό σύστημα γραφής μας. Είναι σαν τα γράμματα και τους κανόνες της γραφής που εφεύραμε για να μπορούμε και να γράφουμε την γλώσσα που μιλάμε και τίποτα περισσότερο.
Θα ήθελα να σας πω φίλοι μου, να μην αφήνεστε σε κανενός έξυπνου τα χέρια. Και  μην αφήνετε να σας καθοδηγούν την ζωή, να σας δηλητηριάζουν και να σας αρμέγουν οικονομικά. Γιατί δυστυχώς, υπάρχουν απελπισμένοι άνθρωποι που φτάνουν σε τσαρλατάνων τις πόρτες. Αυτοί τους στραγγίζουν οικονομικά χωρίς αποτέλεσμα. Ξυπνήστε και φτιάξτε εσείς την μοίρα σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να  καλυτερεύσετε την ζωή σας. Αυτό λειτουργεί σίγουρα και δίνει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

Atlas είπε...

H αδυναμία κατανόησης φαινομένων οδήγησε τους ανθρώπους στο να επινοήσουν διάφορους συμβολισμούς όπου θα τους "χρέωναν" γεγονότα που δεν μπορούσε ο εγκέφαλος τους να εξηγήσει και ταυτόχρονα να μην υπερβαίνουν την δύναμη και την αξια του εκάστοτε Θεού.,
Η "εκμετάλλευση των αριθμών(και των μαθηματικών) λοιπόν ηταν η μονη διέξοδος καθως σχεδόν όλοι οι συμβολισμοί είναι μαθηματικοί νόμοι.(δείτε τους illuminati).

αν μπορούσαμε να δούμε τους φυσικούς μαθηματικούς νόμους τα σύνορα των οφθαλμών μας θα έφταναν πολύ πέρα της φαντασίας μας.

Konstantinos είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΑΜ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ..ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΑΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ,ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ..ΟΜΩΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΕ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΑΡΑ, ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΜΥΡΙΑΜ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ.. ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΩΡΟΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!!!!!

Μύριαμ είπε...

Φίλε μου Αντζελ εγω νομίζω, ότι τα μαθηματικά και οι νόμοι τους είναι επινόηση του ανθρώπινου μυαλού και όχι φυσική πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κανένα αριθμό στην φύση, αλλά μπορούμε να μετρήσουμε διακριτά αντικείμενα όπως και μαθηματικές σχέσεις των φαινομένων στο κόσμο.

Μύριαμ είπε...

Καλησπέρα Ντίνο έχεις δίκιο ο κόσμος πιστεύει ότι με το να πληρώνει θα βρει τον επαγγελματια πραγματικο πνευματικο, αλλα βρίσκει τον επαγγελματία απατεώνα.