Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

SOS Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Ένα μεγάλο σαράκι, που κατατρώει τα σπλάχνα της Πατρίδας μας με μεγάλη τέχνη, και ανοχή από την πολιτεία είναι οι λαθρομετανάστες. Όχι οι μετανάστες που διώκονται από τους ρατσιστές.

Το θέμα λαθρομεταναστών έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις, η εγκληματικότητα έφτασε στα ύψη, χτύπησε κόκκινο, η πολιτεία κωφεύει όπως πάντα, είναι ανίκανη να αντιδράσει. Πολύς κόσμος που έχει ρατσιστικές διαθέσεις, είναι γιατί νοιώθει να απειλήτε απο τον ξένο εισβολέα, που πολλές φορές είναι βιαστής, φονιάς, εγκληματίας, κλέφτης, έμπορας ναρκωτικών. Και εδώ να σας πω οτι έχει ενα δίκιο, αλλά δεν ξέρει να τοποθετηθεί και να διαχωρήσει τον νόμιμο μετανάστη, απο τον λαθρομετανάστη και έτσι τους παίρνει όλους η μπόρα.

Ο νόμιμος μετανάστης, έρχετε εδώ για να δουλέψει και να δει ενα καλύτερο αύριο, αυτός και τα παιδιά του, έχουν χαρτιά και τις προυποθέσεις που χρειάζετε, είναι φιλήσυχοι και εργατικοί. Κάτι αντίστοιχο με τους Έλληνες του εξωτερικού. Σε αντίθεση τώρα με τους λαθρομετανάστες που έρχονται ομάδες ολόκληρες και ανάμεσα τους αρκετοί φυγόδικοι, με σκοπό να κρυφτούν στην πατρίδα μας. Από αυτούς είναι οι περισσότεροι που μας δημιουργούν προβλήματα, καθώς συναλλάσονται με βρώμικες δουλειές π.χ. εμπορία ναρκωτικών, σωματοεμπορία, ληστείες, βιασμούς και άλλα πολλά.

Τα αίτια για αυτό το χάλι είναι πολλά και πρώτη η πολιτεία που είναι ανίκανη να αντιδράσει, και κοιτάει αποσβολωμένη και αποχαυνωμένη, χωρίς να κάνει τίποτα. Ακόμα και τώρα που είμαστε στο χείλος της καταστροφής και βλέπω με μεγάλη λύπη, να μεταναστεύουν οι Έλληνες και να μένουν όλοι αυτοί οι λαθραίοι. Έπειτα είναι ο διακινητής λαθρομεταναστών, αυτό το αιμοβόρο κτήνος, που δεν σκέφτεται τον οικονομικό, πολιτικό, και πολιτισμικό όλεθρο που φέρνει στην χώρα μας. Αυτός για το μόνο που ενδιαφέρεται, είναι να μετράει κεφάλια και να τα μεταφέρει στην Ελλάδα εναντι αδράς αμοιβής.


Γι αυτό απευθύνομαι στην πολιτεία και στους νόμους της που ελπίζω να ισχύουν. Καταρχάς επιβάλλεται το κλείσιμο των συνόρων, αλλά κανονικό οχι με μισόκλειστα μάτια, δεύτερο οι διακινητές λαθρομεταναστών, να αντιμετωπίζονται ως προδότες της χώρας και ως εγκληματίες γιατί αυτό είναι. Και ένα άλλο τέρμα στην νομιμότητα και την εξάμηνη παραμονή τους, έτσι δεν θα παίρνουν το επίδομα ανεργίας που κοντεύουν να χάσουν οι δικοί μας. Και μια τελευταία έκκληση σε εσάς φίλοι μου, να προτιμάτε τους Έλληνες στην δουλειά να μην τους αναγκάζετε να γίνουν οι ίδιοι μετανάστες. 

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και έτσι πρέπει να παραμείνει, βοηθήστε την σας παρακάλω βάλτε τα δυνατά σας να την σώσουμε, το αξίζει μην την άφησετε να πεθάνει σας παρακαλώ.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΥΡΙΑΜ..ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ..ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ;;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ;;;; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ..ΓΙΑΤΙ ;;;; ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΙ'ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ...ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕΘ'ΑΥΡΙΟ..ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!