Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 Αγαπητοί μου φίλοι,  έκανα μια έρευνα για όλους εσάς που ψάχνετε και δεν ξέρετε τι επάγγελμα να επιλέξετε, για να βγάλετε χρήματα και να ζήσετε, γιατί έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα. Έβγαλα το εξής συμπέρασμα μετά από διάφορες δημοσκοπήσεις που έκανα. Το επάγγελμα του κλέφτη είναι το δημοφιλέστερο αυτή τήν εποχή. Εξάλλου οι πολιτικοί όλοι έσπρωξαν τον κόσμο προς αυτό το επάγγελμα. Πεινάς; χρωστάς; κρυώνεις; θες να σπουδάσεις τα παιδιά σου; Ε οι πολιτικοί αυτή την επιλογή μας άφησαν, να κάνουμε το δικό τους επάγγελμα, αυτοί το έχουν σπουδάσει και ξέρουν, ας το δοκιμάσουμε. Δεύτερο επάγγελμα είναι του επαίτη πολύ καλό και εύκολο, με ένα τενεκεδένιο κατσαρολάκι για εργαλείο της δουλειάς σας  καθαρίσατε. Τρίτο πολύ καλό επάγγελμα είναι αυτό του παραχαράκτη, είναι πολύ καθαρό και νόμιμο επάγγελμα, σαν τους πολιτικούς μας. Σας το συνιστώ, έτσι για να τους δείξουμε ότι τους είμαστε ευγνώμονες για την τιμιοτητά τους.

Αυτό είναι ο επαγγελματικός προσανατολισμός και οι επιλογές που μας άφησαν. Εξάλλου τόσα Πανεπιστήμια μας άνοιξαν, και τόσα χρήματα δαπανήθηκαν και χάθηκαν, για να μπορέσουμε εμείς να σπουδάσουμε και να ζήσουμε αξιοπρεπέστατα. Αυτόν τον ρόδινο δρόμο μας άνοιξαν οι τριακόσιοι, ας τον τιμήσουμε δεόντως.                   

Μύριαμ Κ. Ρόδος

4 σχόλια:

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ!

Μύριαμ είπε...

Kαλημέρα Λέτα μου. Μυριαμ.

Konstantinos είπε...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟ...ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ...ΠΑΡΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΠΑΡΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ. ΔΗΛ...ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ'ΑΓΥΡΙΣΤΑ ,,,,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ........ΠΑΡΤΕ Τ'Α .............ΜΟΥ.ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΘ'ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑ ΜΟΥ,ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΥΡΙΑΜ ΜΟΥ !!!!

Μύριαμ είπε...

Καλησπέρα Κωνσταντίνε, καλή η παρατήρηση σου, εγώ όμως δεν το είδα σαν επάγγελμα αυτο, αλλά σαν ένα χάλι ή μια διέξοδο από την χάλια πολιτική. Γι' αυτό δεν το συμπεριέλαβα στα επαγγέλματα αυτό, τώρα εσύ το είδες από άλλη οπτική γωνιά, και σέβομαι την άποψη σου, να το βάλουμε σαν συμπλήρωση των υποχρεωτικών επαγγελμάτων που μας έσπρωξε η άχρηστη πολιτική τα τελευταία χρόνια. Μύριαμ.