Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ



Αγαπημένε μου μετά τα χτεσινά γεγονότα δεν μπορώ να μην σου εκφράσω τα βαθιά συναισθήματα και τον έρωτα που νοιώθω για σένα. Χτες με έκανες να πετάω στα ουράνια με το μυστικό μας ραντεβού. Όλοι οι φίλοι με ρωτούσαν με ποιον θα βγω αλλά εγώ τους το έκρυψα. Βέβαια  ο Άρης και ο Αστέριος φαγώθηκαν να τους πω που θα πάω και με ποιόν, το ίδιο και οι κουτσομπόλες Μαρία και Σάννη, ο Γιαννάκης το κατάλαβε και μου ζήτησε να του πάρεις ένα αμαξάκι για να μην μιλήσει. Αυτό δεν το εγκρίνω είναι εκβιασμός, σε αυτόν να βάλεις όσο περισσότερο φόρο μπορείς, για να μάθει.

Έρχομαι τώρα στα δικά μας, δεν περίμενα μωράκι μου να με πάρεις σε τόσο ρομαντικό μέρος, ομολογώ ότι τα είχα χάσει. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η κλασική μελωδία που μου έκανες ήταν καταπληκτική, ένας θόρυβος συρόμενος και εκκωφαντικός. Βέβαια κόντεψε να με πάρει ο απότομος αέρας της κλασικής μουσικής σου, αλλά ευτυχώς με κράτησαν τα όμορφα γεροδεμένα μπράτσα σου ήσουν σαν τον Ποπάυ δυνατός. Μ' άρεσαν πολύ επίσης τα φαγητά, αν και εγώ δεν μπόρεσα να φάω γιατί έβλεπα εσένα και χόρταινα.  Τα έτρωγες με πολύ λαιμαργία και μ' άρεσε, ιδίως όταν έτρεχε η σάλτσα από το στοματάκι σου, μου θύμισε κάτι από τον Κρίστοφερ Λη. Εγώ έπινα το κόκκινο κρασί και σε καμάρωνα, ξέρω πως ζηλεύουν πολλές και θα ήθελαν να είναι στην θέση μου και μ' αρέσει, η κακιασμένη Ελευθερία μου είπε ότι δεν είσαι ωραίος, αυτό το κάνει σίγουρα γιατί σε θέλει.

Όταν έφτασε η ώρα να με πάρεις στο σπίτι σου χάρηκα πολύ επιτέλους είπα θα μείνω μόνη με τον πασά μου, θα έρθω αντιμέτωπη με την υπέροχη κοιλιά του.   Φυσικά γιατί εκεί μέσα έχει όλα αυτά που έφαγε από τον λαό, είμαι περήφανη και τον καμαρώνω, αλλά και περίεργη πως χώρεσαν εκεί μέσα τόσα πολλά. Σίγουρα θα έχεις κάποιο μυστικό. Προσπάθησα να σε κάνω να μου πεις αλλά εσύ ήσουν πολύ ζαλισμένος, καθώς κατέβασες ολόκληρες νταμιτζάνες κρασί.

Ξεκινήσαμε για να πάμε στο υπέροχο εξοχικό σου, στο δρόμο παραπάτησες και τρόμαξα πολύ, έτσι και έπεφτες πάνω μου θα είχα γίνει χαλκομανία. Εσύ γέλασες όταν είδες τα τρομαγμένα μάτια μου,  νόμιζες ότι φοβήθηκα να μην πέσεις και χτυπήσεις, εκεί γέλασα κρυφά το ομολογώ. Επιτέλους φτάσαμε, σε όλο τον δρόμο παρακαλούσα από μέσα μου, να μην σου έρθει η όρεξη για κλασική μουσική, θα έσκαγα και θα με έχαναν οι φίλοι μου, καθώς ήμασταν σε κλειστό χώρο η μόλυνση από τα αέρια θα ήταν καταστροφική και θα είχα ακαριαίο θάνατο.

Επιτέλους φτάσαμε στο καταπληκτικό σπιτάκι σου, τι σπιτάκι σπιταρόνα δηλαδή, έβαλες μια απαλή μουσική και καθίσαμε στο σαλόνι με χαμηλά φώτα. Με είχε πλημμυρίσει μια απίστευτη αγωνία να εξερευνήσω το υπερογκώδης σώμα σου, σίγουρα θα ήταν μια εμπειρία που θα την ζήλευαν όλες οι γυναίκες του κόσμου. Με άφησες για λίγο να πας στο μπάνιο, και τότε τρόμαξα πολύ άκουγα βομβαρδισμούς τόσο δυνατούς που τα αυτιά μου πόνεσαν, σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισε το σπίτι να βγάζει μια απαίσια βρώμα. Έπειτα από λίγα λεπτά ακούω ένα μεγάλο γδούπο, έτρεξα να δω τι έγινε, είχες χάσει τις αισθήσεις σου στο μπάνιο από το πολύ πιοτό. Τώρα εγώ τι να έκανα; το να μετακινήσεις ένα βουνό είναι σχεδόν απίθανο, και πόσο μάλλον εγώ, έτσι αποφάσισα να φύγω και να σε αφήσω εκεί κάτω πεσμένο. Έφυγα τρέχοντας μέσα στην νύχτα, έκλαιγα πολύ που έχασα την ευκαιρία της ζωής μου.

Πάγκαλε μου για μένα είσαι ο ανεκπλήρωτος έρωτας, η αγάπη μου, ο Μπούφαλο Μπίλ μου σου στέλνω αυτή την ερωτική επιστολή μήπως και επανορθώσεις. Αλλά αυτή την φορά χωρίς πιοτό όμως, εντάξει; Απάντηση περιμένω και τοποθεσία συναντήσεως, με πολύυυυυυυυυ αγάπη και προσμονή η Μύριαμ σου φιλάκια.

Μύριαμ Κ. Ρόδος



 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΧ ΒΡΕ ΜΥΡΙΑΜ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣΕΝΑ ΦΟΥΛΑΡΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΒΕΡΤΑ!!!!!!

Μύριαμ είπε...

Καλησπέρα φίλη μου όταν ξαναπάω εχω άλλη δουλειά να κάνω, θέλω να μετρήσω πόσα κυβικά είναι η κοιλιά του. Όπως καταλαβαίνεις θα μου φάει κανένα χρόνο και θα ξεπαγιάσεις να περιμένεις, θα σου κάνω ένα δώρο εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΑΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ....Ο ΑΞΕΣΤΟΣ