Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η χώρα μας έχει φτάσει στα πρόθυρα της καταστροφής και εμείς κοιτάμε αποσβολωμένοι και αποχαυνωμένοι. Είμαστε άραγε ανίκανοι να αντιδράσουμε ή συμβαίνει κάτι άλλο; Επειδή έχω σφυγμομετρήσει τον Έλληνα και επειδή μιλάω με αρκετούς καθημερινά, έχω καταλάβει πού διστάζει και δεν κάνει το αποφασιστικό βήμα που πρέπει.

Όλη η χώρα είναι δυσαρεστημένη, με την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα στην οικονομία. Όμως δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το οικονομικό θέμα, εδώ έχουμε να κάνουμε και με τον ολέθριο ξεπεσμό της Ελλάδας μας. Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα το κύρος της, μιλάνε τόσο υποτιμητικά για εμάς και αυτό με εξοργίζει αφάνταστα. Η Ελλάδα πάντα ήταν στην κορυφή, την θαύμαζαν όλοι οι λαοί για την πολιτιστική κληρονομιά της. Είμαστε αναμφισβήτητα δραστήριος και έξυπνος λαός, άλλωστε το έχουμε αποδείξει χρόνια τώρα.

'Ομως ξαφνικά αυτό κατάφεραν να το ανατρέψουν οι άχρηστοι πολιτικοί που μας κυβερνάνε εδώ και χρόνια. Και τώρα μαθαίνω ότι κινδυνεύει με πτώχευση. Όλες οι ενδείξεις εκεί μας οδηγούν. Η Ελλάδα υποφέρει τώρα. Ας είναι καλά οι απατεώνες εγκληματίες που τα κατάφεραν. Εδώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις  κυβερνήσεις αχρηστίας που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια βρε άχρηστοι καταφέρατε να γκρεμίσετε, όλα όσα έκτισαν οι πρόγονοι μας εδώ και χρόνια σας αξίζει το βραβείο της κρεμάλας. Επειδή όμως είμαι κατά της θανατικής ποινής, θα σας κάνω την χάρη και θα σας δώσω το βραβείο της ισόβιας κάθειρξης και όχι μία φορά αλλά εκατό, έτσι για να σαπίσετε στην φυλακή. Έτσι όποιος από εσάς έχει συνείδηση να βασανίζετε καθημερινά από τις τύψεις.

Τώρα θα σας πω γιατί ακόμα είμαστε με αυτές τις καταστροφικές κυβερνήσεις. Νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι δεν είχαμε εναλλακτική λύση, είμασταν ή ο λύκος ή το λιοντάρι και τα δύο αιμοβόρα και σαρκοφαγα. Αυτά τα δύο όταν πεινάσουν τρώνε ότι βρούν μπροστά τους. Δεν υπολογίζουν από που προέρχεται, αν δηλαδή είναι από το ίδιο το κοπάδι τους, έχουν τη δύναμη και την εκμεταλεύονται. Όσο πιο τρυφερή και όμορφη είναι η λεία τους τόσο πιο μεγάλη μανία έχουν να την κατασπαράξουν. Έτσι κατασπάραξαν και την όμορφη Ελλαδίτσα μας.

Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες είναι μετέωροι σε ένα κενό και περιμένουν ένα χέρι να τους βοηθήσει. Όμως παντού βλέπουν αρπακτικά όρνια να πετούν από πάνω τους και περιμένουν την ώρα που θα πέσουν για να τους κατασπαράξουν.Τότε η λεία  για τα όρνεα θα είναι έτοιμη προς βρώση και μάλιστα μια πολύ ωραία τροφή.


Εγώ νομίζω ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω στον χρόνο και να δούμε τι έκαναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Μια ιδέα είναι να γίνουμε αυτόνομη χώρα να μην έχουμε ανάγκη καμία χώρα ανάγκη. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και συμβολή όλων των Ελλήνων. Να αγοράζουμε μόνο Ελληνικά προϊόντα για να ενισχύσουμε  έτσι την πατρίδα. Οι παραγωγοί να χαμηλώσουν τις τιμές τους, ώστε να μην μπορούν να τους ανταγωνιστούν οι άλλοι. Έτσι πιστεύω θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση και θα καταφέρουμε το θεμιτό αποτέλεσμα.

Έπειτα, πρέπει να στραφούμε προς τον δρόμο του ανθρώπου, που θα μας οδηγήσει αργά αλλά σταθερά έξω από αυτή την κρίση. Τα σωστά κριτήρια νομιζω είναι να έχει υψηλό το φρόνημα του Έλληνα, να είναι ικανός, δραστήριος, να έχει την ηθική αρετή μέσα του, να είναι τίμιος και να αγαπάει την Ελλάδα.

Ελάτε να βγάλουμε όλοι τα ταμπελάκια που μας χαρακτηρίζουν, άσπρα, κόκκινα, πράσινα και γαλάζια, και να φορέσουμε το χρώμα της πατρίδας μας. Ελάτε να ενωθούμε και να στρωθούμε στην δουλειά, γρήγορα όμως για να προλάβουμε. Με αγάπη και πολύ ανησυχία Μύριαμ.

Μύριαμ Κ. Ρόδος.

3 σχόλια:

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

γιατι δεν το κανουμε ? εχω απορια
τα συγχρητητια μου

ΛΕΤΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ είπε...

γιατι δεν το κανουμε ? εχω απορια
τα θερμα μου συγχρητηρια

Μύριαμ είπε...

Καλημέρα Λέτα μου και σε ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι κρατάει τον Ελληνικό λαό και δεν αντιδρά, τα έχει πάρει αψήφιστα όλα νομίζω. Ακόμα δεν έχει καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί η Ελλάδα μας. Ελπίζω έστω και αργά να καταλάβουν όλοι και να στραφούν προς την διάσωση της χώρας μας.