Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ


Θεέ εσύ που κατοικείς εκεί ψηλά  και ξέρεις όλα τα μελλούμενα, βοήθησε μας. Εμείς τα παιδιά σου υποφέρουμε πολύ, από τους κακούς διαχειριστές της πατρίδας. Κάνε Θεέ μου να ξημερώσει για την Ελλάδα μας μια καινούρια μέρα, βοήθησε μας να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Θα θέλαμε να μας δείξεις, πως θα βρούμε εναν ικανό ηγέτη, που θα μας βγάλει  έξω από αυτή την κρίση.

Ξέρουμε πως είναι δύσκολο αυτό να γίνει, αλλά βάλε το χεράκι σου. Ίσως έχεις θυμώσει με τους ανθρώπους που έχασαν την πίστη τους σε έσενα, ίσως βλέπεις το μίσος και την κακία που έχει κυριαρχήσει, και τόσα άλλα παραπτώματα που έχουμε κάνει. Εγώ όμως ξέρω ότι όλους μας αγαπάς και τους καλούς και τους κακούς, γιατί είμαστε παιδιά σου. Είσαι ο φιλέσπλαχνος πατέρας μας, που πονάς, όταν δεν προσπαθούμε να βαδίσουμε στον δρόμο που μας έδειξες, για να έρθουμε στην Βασιλεία σου.

Όμως φταίς και εσύ Θεούλη μου, μας έδωσες την ελεύθερη βούληση, βέβαια έτσι μας έδειξες τι θα πεί Δημοκρατία,  και μας άφησες να ενεργούμε και να πράττουμε όπως νοιώθουμε, αυτό δείχνει την μεγάλη αγάπη που μας έχεις και σε ευχαριστούμε. Αλλά πάλι από την άλλη ξέρεις ότι είμαστε αδύναμα πλάσματα και θα είναι δύσκολο να αντισταθούμε στον πειρασμό κάθε υλικού αγαθού, μικρού η μεγάλου, δεν έπρεπε να μας έδινες τέτοια μεγάλη εξουσία.

Κοίτα τώρα τι γίνετε στην Ελλάδα μας, μπήκαν καταχραστές, δυνάστες, άνθρωποι αδίστακτοι, που ρουφάνε το αίμα από αδύναμους ταξικά ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι πάνε να αφανίσουν την Ελλαδίτσα μας, κινδυνεύουν όλες οι αξίες, που μας ξεχωρίζουν σαν κράτος, συνομωτούν με ξένες χώρες και θέλουν την υποδούλωση μας.

Οι προγόνοι μας έκαναν αγώνα, έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, αν αυτή την στιγμή τους δώσεις την εξουσία και μπορέσουν να δούν τι γίνετε στην Ελλάδα, είμαι σίγουρη θα φρίξουν από αγάνακτιση, και θα συλλογιστούν, κρίμα ο αγώνας μας, κρίμα τόσο αίμα που χάθηκε για το τίποτα.

Γι' αυτό σου λέω Θεούλη μου, κατέβα κάτω για λίγο και βοήθησε μας, σε θερμοπαρακαλάει όλος ο Ελληνικός λαός δείξε μας τι πρέπει να κάνουμε. Εδώ που φτάσαμε μόνο εσύ μπορείς να μας σώσεις, μην αποστρέψεις το πρόσωπο σου από εμάς, συγχώρεσε και βοήθησε μας, αφηνόμαστε σε σένα μην μας αφήσεις Θεέ μου να χαθούμε σε θερμοπαρακαλούμε.

Μύριαμ Κ. Ρόδος

3 σχόλια:

Konstantinos είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ'ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΥΡΙΑΜ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μύριαμ είπε...

AΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

Konstantinos είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΥΡΙΑΜ,
Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ,ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ;;;ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΟΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ..ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..!!!